Când brandurile afirmă că le pasă de clienții lor, te aștepți ca aceste cuvinte să fie confirmate de fapte. De inițiative concrete, simple și directe, în beneficiul comunității pe care o alcătuiesc clienții săi, noi sau vechi. Cu alte cuvinte, te aștepți să procedeze precum Transfer Rapid, compania de transfer internațional de bani care s-a dezvoltat în jurul nevoilor românilor plecați în străinătate și care, de fiecare dată, oferă acea valoare socială adăugată pentru oricare dintre serviciile sale, cu atât mai mult acum, când românii sărbătoresc, indiferent unde s-ar afla în lume, Centenarul Marii Unirii, pe 1 decembrie, iar sărbătorile de iarnă bat la ușă.

În această linie se înscrie și cea mai nouă campanie marca Transfer Rapid. Cum spuneam, simplă, directă și 100% în beneficiul clienților. Astfel, între 1 și 9 decembrie, fiecare client (vechi sau nou) va putea efectua un transfer online prin platforma Transfer Rapid fără să plătească absolut nimic. Comision ZERO! Exact cum ați citit! Același serviciu de transfer online dintotdeauna, rapid și sigur, doar că, pe perioada campaniei, este absolut gratuit!

Procedeul de obținere a acestei gratuități este și el, cât de poate de ușor: în pagina de plată efectivă, utilizatorul va adăuga codul promoțional 100ANI. După ce va valida codul prin apăsarea butonului „Aplică codul, suma plătită de pe card va fi egală cu suma transferată, întrucât din aceasta nu se va mai deduce, pe perioada campaniei, valoarea comisionului aferent respectivului transfer.

 

Astfel, Transfer Rapid este, cu adevărat, nu doar cu vorbe frumoase, ci cu fapte concrete, alături de diasporeni și de familiile acestora în cele mai importante momente din viața lor.

 

Eu cunosc o fetiță de clasa a IV-a, Andreea, ai cărei unchi lucrează în străinătate. Știu că este nerăbdătoare să vină Moș Nicolae și mai știu și ce-și dorește cu ardoare. Făcând o mică socoteală, banii economisiți de rudele ei ce vor beneficia de oferta promoțională a Transfer Rapid vor completa suma necesară achiziționării cadoului dorit: o ie autentică. Își dorește ea mult să poarte una, așa cum a văzut în albumul familiei că purta străbunica ei. Astfel, comisionul pe care compania îl dăruiește clienților săi se va transforma într-o parte din cadoul pentru Andreea. Și nu numai pentru Andreea, ci și pentru miile de români care în această perioadă primesc bani de la rudele plecate la muncă în străinătate.

***

Pentru clienții noi, care nu au efectuat până acum niciun transfer de bani online prin platforma pusă la dispoziție de Transfer Rapid, iată câteva informații ce vor ajuta la crearea unui cont.

Menționez că nu este necesar decât o singură dată să treci prin acest proces.

Așadar, intră pe www.transferrapid.com și dă click în dreapta sus pe opțiunea „Contul meu”. În pagina nou deschisă, alege opțiunea „Creare cont”, după care completează câmpurile obligatorii cu datele solicitate. Toate datele pe care le introduci trebuie să fie corecte, conforme cu realitatea, întrucât ele vor constitui identitatea ta online pentru transferurile de bani pe care le vei realiza de acum încolo.

De asemenea, e nevoie să introduci în formular numărul tău de telefon. Vei primi un cod de validare pe care va trebui să-l introduci înapoi în site.

Odată introdusă adresa de email, vei primi un email de confirmare, în cadrul căruia trebuie să accesezi link-ul primit.

Nu uita să citești Politica de Confidențialitate și să bifezi căsuțele corespunzătoare, apoi dă click pe „Înregistrare”. După ce ai creat contul, poți verifica și completa/corecta datele tale personale (dacă faci asta, nu uita să dai click în josul paginii pe „Salvează datele utilizatorului”).

Pentru a putea realiza prima ta tranzacție, este nevoie să încarci în cont un act de identitate valid. Accesează opțiunea „Documentele mele de identitate”, dă click pe „Adaugă document de identitate” și completează toate câmpurile solicitate cu datele respectivului document și încarcă și o fotografie a acestuia, după care apasă butonul „Confirmă date”. Asta înseamnă că informațiile referitoare la actul tău de identitate au fost transmise companiei, urmând să primești un alt email referitor la această operațiune, imediat ce s-a efectuat verificarea documentului tău de identitate. Această procedură este una standard, fiind impusă de regulamentul Băncii Europene și Directiva privind serviciile de plată și se aplică tuturor persoanelor care doresc să trimită bani.

Odată primit emailul de confirmare din partea companiei în legătură cu documentul tău de identitate, deja poți efectua primul tău transfer de bani online, accesând acum opțiunea „Trimite bani”, din partea superioară a paginii, unde va trebui să completezi formularul cu datele solicitate, inclusiv suma de bani pe care dorești s-o trimiți. Nu uita aici de codul promoțional 100ANI pentru a trimite bani gratuit între 1 și 9 decembrie (un singur transfer per persoană).

Suma maximă per transfer este de 600 de euro. Se pot transfera 999 euro pe săptămână și 2000 euro pe lună. Banii ajung în doar câteva minute.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord