ATMOS

Mania versurilor in reclme nu iarta pe nimeni. Nici macar pe cei lipsiti de inspiratie. In acest caz, cuvintele pot rima cu ele insele. Asa cum se intampla in reclama celor de la ATMOS:

„Mergi pe drumul bun,
ATMOS
este cel mai bun”

atmos

 

Fabrica de steaguri

Nici cu jocurile de cuvinte nu mi-e rusine. Ma rog, nu chiar cu toate, ca mai sunt si exceptii. Ca aceasta, de la Fabrica de steaguri:

„Noua ni se falfaie” care este acompaniat de un steag de… pirati! Oare de clienti sau de cine vi se „falfaie”?

falfaie 1falfaie 2ok

 

Udrea

Of, un subiect spinos si greu, a carui abordare completa nu este cea mai potrivita aici. Fara sa fac politica, nu am cum sa nu semnalez sloganul de campanie pentru, atentie! prezidentiale ale doamnei Udrea: „Buna, buna…” nu mai conteaza pentru ce, din moment ce doamna sta cu mainile in sold si cu picioarele putin cracanate, imbracata fiind intr-o fusta mini (in unele afise sau panouri, acest lucru se vede mult mai clar). Dar, hai sa citim pana la capat: „Buna Buna pentru pentru modernizare Romania”. ???????????

Nuuuuu, de fapt nu stiu eu cum se citeste. Nu de la stanga la dreapta, ci de sus in jos. Asa se descifreaza mesajul: „Buna pentru modernizare„, „Buna pentru Romania” (in acest context, cei doi de „buna” alaturati alcatuiesc mesajul subliminal)

udrea

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord