E aici! A apărut!

O carte în care apar copii, părinţi şi întâmplări care mai de care mai amuzante, inedite şi năzdrăvane, povestite cu umor şi autoironie. O carte care-ţi şopteşte, printre rânduri, că eşti un părinte minunat, fără să-ţi dea, însă, niciun sfat, nicio indicaţie şi, mai ales, fără să te dojenească… Aşa se prezintă „Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?”, cartea de debut a autoarei Cristina Lincu, publicată de editura Bookzone şi care, începând de astăzi, poate fi achiziţionată de pe site-ul acesteia aici.

Scrisă în ritmul în care copiii descoperă lumea – alert, neobosit -, „Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?” adună în cele peste 280 de pagini crâmpeie de viaţă (aparent) obişnuite, ale căror protagonişti sunt chiar cei trei copii ai autoarei! Precum toţi copiii, Alex, Teo şi Roby sunt ingenioşi în replici şi reacţii, înţelepciunea lor precoce, sinceritatea şi micile lor strategii delicioase devenind prilej de amuzament şi meditaţie în acelaşi timp. Cartea povesteşte astfel păţaniile unei familii contemporane cu trei copii, pe parcursul a doi ani.

“Să vorbeşti azi despre familie în contextul unui cotidian superficial şi comercial este adesea considerat desuet, în timp ce o apologie a familiei cu mai mult de doi copii atrage după sine de la mirările cele mai amuzate, până la înfierarea socială, mai ales dacă situaţia pare să scape de sub control.” – Roxana Iorgulescu Bandrabur, jurnalist

„Nu am creat un proiect de parenting, de sfaturi, de îndrumări de specialitate sau, dimpotrivă, o lamentare a unei mame copleşite, ci, mai degrabă, o „terapie” a sufletului prin retrăirea întâmplărilor pline de tâlc şi umor ale copilăriei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord