Și azi avem material bogat, din toate domeniile, că nici nu știu cu ce să încep 🙂

Hai că încep cu ceva sexos. Cum să atragi cei mai buni candidați pentru joburile pe care compania ta le oferă? Simplu! Transmițând un mesaj subliminal sexy. Mă rog, nu chiar subliminal. Sugerat. Nici așa nu convinge? Bine, cu litere îngroșate și mărite, na! Și așa a ieșit: „Te așteptăm la interviu gol-goluț”. Funny, nu?

Dar și mai funny este acest ambalaj complex la… hârtie igienică. Ce aflăm noi citindu-l? (dacă rămâi fără baterie la telefon în baie, se înțelege):

Păi, în ordine aleatorie, că:

  • e cinstit la preț (??)
  • e apărătoarea portofelului (??)
  • și, mai ales, că are parfum de… țineți-vă bine că nu ați fost pregătiți pentru asta: parfum de răsărit la mare!! Pam-pam!

Și acum să revenim în stradă, unde am găsit un bar… de elită!

…dar și o încurajare pentru cei cărora le-a venit rândul să plece pe lumea cealaltă. În primul rând, o pot face trecând (vorba vine!) pe La Italianul & Si Adri (dublu „și” sau nu văd eu bine?). În al doilea rând, pot sta liniștiți pentru că… „Începe relaxarea!”. Ce veste mai bună decât asta??

Și acum, câteva perle care ar fi păcat să moară în anonimat. Așadar:

Care este cea mai mișto invenție de pe litoral? Un panou cu marea, situat fix pe… pe faleză! După care inviți turiștii să-și facă poze cu acest panou, ignorând total marea adevărată din spatele lui că și așa e supraestimată și mai e și neagră, și udă, și mai știu eu cum, și, în plus, mai vine și noaptea peste ea…

Rămânând în zona turismului, iată cum arată toaletele publice ale unui hotel de cinci stele (5!!). Pentru că ori suntem transparenți și nu avem nimic de ascuns, ori nu mai suntem, ce naiba!

Urmează acum un mic popas în lumea intelectualilor de televiziune. Cum spui corect tricoul echipei FC Barcelona, aka Barça? Cum adică cum? Simplu: „Barcei”!!!

Și, în încheiere, drept bonus, un mesaj celest:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord