Am iesit in oras la plimbare, ca oricare. Si m-am simtit iar inconjurata si chiar atacata de reclame. Nu ca ar fi fost agresive, ci cumplit de… gresite (sac!). De exemplu, cand am vrut sa mananc ceva, am avut de ales intre un covrig „delicios si nutritios” (oare cum era… nutrient? sau nutritionist? aaaa… nutritiv!)…

…si „cascaval de oaie marinata cu mirodenii”!!! (deci, se ia oaia, se marineaza cu mirodenii si se asteapta sa dea lapte pentru cascaval. Sau daca e marinata produce direct cascaval?)

Dar ce atata foame? In timp ce eu mananc, altii profita de mega si hiper-oferte, precum:

Dau fuga sa iau si eu cateva sute de ce-or fi ca la pretul asta, sigur merita! Numai ca m-am tot invartit in loc si marfa la oferta, ioc! Paguba in ciuperci, ca am vazut o oferta si mai si:

Le iau pe toate, mi-am zis… Numai ca… nu sunt. S-or fi dat pana sa vin eu? Hmmm, cred ca pana la urma, va trebui sa ma multumesc cu alta oferta:

r22 2

In fond, ce, nu s-a mai vazut moda intr-un singur ciorap? Daca ai fite si pretentii, pofteste matale de cheltuie dublu si obtii gratis „ciorapi”, daca nu, zi mersi ca primesti si numai unul la cumparaturi de minim 50 de lei, zgarcito!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord