Aceste povesti “de oameni mari” ne coloreaza viata. Si ne-o influenteaza intr-o masura destul de mare, ba chiar ajunge sa ne-o creeze prin inducerea de false necesitati. Suntem intr-o oarecare masura constienti de acest lucru, desi continuam sa ne lasam fermecati de nurii sai. Uneori atat de mult, incat nici nu mai vedem poticnelile, lacunele de coerenta sau scaparile de logica, de continut sau de exprimare. Dar ele exista. Pentru ca si cei care fac aceste reclame sunt oameni. Multi si pregatiti, dar oameni supusi uneori greselii. Si tot uneori ne intrebam retoric cum de o patesc toti odata si niciunul nu vede perla. Despre asta vreau sa vorbesc si eu in insemnarile care vor urma.

Alka – Biscuitii casei

Ce putem spune despre acestia decat ca… “e bun”?

Georgiana

Un lant de patiserii pe care eu l-am vazut nu de foarte mult timp si a caror imagine a fost clonata dupa celalt lant, Georgi. De fapt, nu stiu care a aparut intai pe piata si care sunt dedesubturile acestor imagini gemene, acum insa vreau doar sa semnalez ca produsele de la Georgiana sunt cat se poate de bune, fara aditivi. Adica, explicatia vine in paranteza pentru cunoscatori: “e-uri”!

georgiana

Farmacia Dona

Intre ce credem noi, profanii, ca ne trebuie in materie de automedicatie si ce cred ei, specialistii de la Dona (credem), medicii nu mai au ce cauta. Ar putea sa-si ia concediu. Definitiv pentru ca deja sunt depasiti. Si inutili.

dona

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord