armonie acvatica Inorogul de jad

Alexandru Lincu, colaborator al ziarului „Român în Lume” (ziar de limbă română care a apărut în Spania între 2001 și 2009), cu rubrica de la pagina 2 (Critica raţiunii subiective), a publicat romanul „Inorogul de jad”, o carte de „spionaj şi de dragoste, puternic ancorată în realitate, a cărei acţiune se petrece în România şi într-o ţară imaginară, Bitalia, din America Latină”.

„Român în Lume”, încurajând şi sprijinind activitatea publicistică a colaboratorilor săi, a ales să sponsorizeze acest roman de ficţiune, cu o „scriitură alertă şi plină de ironie”. Celor care mai au pasiune pentru citit şi care nu îşi dedică tot timpul liber internetului sau altor tehnologii moderne, le recomadăm clasica lectură, în acest caz, a peste 260 de pagini de aventuri şi de întâmplări care ne oferă o realitate paralelă, posibilă şi perfect veridică, cu o logică proprie, care captivează şi intrigă în acealşi timp.

Alexandru Lincu (1948-2010), scriitor, traducător și caricaturist, a colaborat cu diverse materiale la reviste şi ziare, în ţară şi străinătate. Din 2005, a fost colaboratorul ziarului „Român în Lume” cu editoriale şi caricaturi. A publicat  opt cărţi, dintre care cinci originale („Dincolo de orizont” – poezii, „Taina burlacilor” – povestiri şi schiţe umoristice,  romanul „Ionorogul de jad”, volumul de articole „Epoca mârlanilor” şi romanul „Condamnat la viață”) şi cinci traduceri (romane) din literatura spaniolă şi latino-americană.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord