Ok, nu e tocmai o reclamă, dar parcă era păcat să nu am o revenire în forță. Acest semn care explică foarte clar ce NU ai voie să faci la toaleta de paie de pe o plajă românească, pentru că, se știe, la mare oamenii nu prea mai fac altceva decât… să aibă nevoie să scrie ceva și, în lipsă de masă, să folosească spatele altei persoane… Cum nu e asta? Măi să fie, nu te cred, you have a dirty mind, ca să zic așa :)))

Pe principiul „bine că măcar ești frumos”, deși nu modelul este de vină că i s-a dat un „maieu”, în loc de un „maiou”. Și dacă tot ne-am prins despre ce e vorba, nu-i așa că sunt iar cârcotașă și fac prea mult caz de limba română?

În situația asta, chiar mă suspectez că sunt rău intenționată. Ai văzut tu român care să fi auzit la viața lui de „Emmentaler” sau măcar de „șvaițer”? Exclus, frate, toată lumea cunoaște acest tip de brânză conform vocabularului de grădiniță față de care nicicum nu ne îndurăm să luăm distanță (ce vrei, neam de nostalgici mioritici): „cașcaval cu găuri”! Acum, daaaaa, toată lumea a răsuflat ușurată, gata, știm ce cumpărăm, știm ce mâncăm! Pfff, și ce emoții am avut, zău dacă nu am crezut că este carton perforat!

Deși în poză se vede doar un fragment, este vorba de ambalajul unor foi de copt. Dar nu orice fel de, ci unele șmechere care se pot folosi și pe față, și pe dos (asta îmi aduce aminte de bancul cu confeti pe post de hârtie igienică ce se poate folosi pe ambele părți, ca parte a recordului la economie :))) Noroc, totuși, că nu sunt din alea nașpa, pe care, dacă le pui pe dos, crește aluatul pe invers sau poate explodează sau, Doamne ferește, cine știe ce nenorocire se mai întâmplă!

BONUS

Ca bonus, avem amabilitatea austriecilor care cunosc ei cum șofează femeile și s-au gândit să le facă niște locuri de parcare speciale, mai mari, la un loc și, dacă se poate, mai la distanță așa, că dacă e să bușească ceva, măcar să se bușească între ele… Sau nu de-aia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord