Exista oare asa ceva? Hai sa nu fii rautacioasa acum. Sigur ca exista. Intre prietene, cel putin. Intre prietene bune care se iubesc si care stiu sa se bucure una pentru succesul celeilalte, fara ca invidia sa-si faca simtita prezenta, desi, firesc, este posibil sa existe in doze mici, asa, cum se administreaza otrava… Intre prietene, zici? Care prietene? Pisi, miti, iubita, puiuta si draguta? Ia mai adauga ceva la dozele alea… pe cat e de sincera „bucuria” care le sclipeste in ochi, pe atat e de mare pofta de a te devora pe la spate, impreuna cu restul „prietenelor”…

Nu crezi ca femeile sunt cele care fac cele mai multe complimente false? Sigur ca ar fi mai cinstit sa nu spuna nimic, dar sunt situatii cand e imperativ sa vorbeasca pentru a nu fi tradate de tacere… Daca ai succes, indiferent pe ce plan, primele care te invidiaza sunt femeile, iar daca din pozitia asta, fereasca Sfantul, ai nevoie de ajutorul vreuneia dintre ele… zau asa, nu stiu ce-o sa faci. Pentru ca o femeie care a realizat ceva sau care a obtinut (nu conteaza cum, din perspectiva acestui discurs) ceea ce multe alte femei isi doresc, dar care, la randul ei, are nevoie de ajutor… vai si amar! In general, nu prea vine sau, daca vine, vine sub forma unui sut aplicat cu indemanare si placere nespusa in punctul sensibil. Un fel de razbunare asupra sortii pentru ca a facilitat ascensiunea altei femei.

Nu toate femeile se simt atât de frustrate sau își manifestă frustarea atât de evident, și totuși ecuația este valabilă chiar și în cazul celor care sunt mulțumite cu ele însele, cu ce sunt și ce au, pentru a deveni „obligatorie” în cazul celor care încă plâng în pumni după ceea ce ar fi putut să fie. Și care doar asta fac pentru a ajunge acolo: plâng, se vaită și, când au ocazia, lovesc fără milă în celelalte femei.

Citește continuarea aici.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord