Hei, hei, bun regăsit. Știu că a trecut ceva timp de la ultimele articole despre reclamele ce ne fac viața mai frumoasă, dar a fost (și încă mai este) pandemie! Ok, bine, da, scuza asta nu ține, pentru că reclame au fost din belșug. Mai ales dintre cele sturlubatice, așa cum îmi plac mie. Pentru azi am selectat doar câteva. Așadar, să purcedem:

Sloganul care te lasă interzis. E la o firmă de mobilă și probabil trebuia să fie la mijloc un joc de cuvinte între mobilă și minte frumos mobilată (zic și eu), dar a ieșit „o cameră greu de deslușit” și nu mai înțeleg nimic. Cum e greu de deslușit… o cameră? Ce a vrut să zică autorul? Uneori, spiritualitatea/zarea dăunează la marketing!

O reprezentare de zile mari, din care poți învăța ceva geografie, precum urmează: Brașovul nu se află nici în România și nici în Europa! Bine, stai jos, 4!

 

În sfârșit, niște oameni care au ceva în cap. Așa îndemn, mai zic și eu. Să știți că eu îl chiar o să-l urmez. Pff, dar nici nu știți ce mă bucur, că de când încerc eu s-o las mai ușor cu munca și nimeni nu m-a susținut vreodată. Până acum! Vă mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord