Creatorii de publicitate framanta limba romana cu multa pasiune, uneori cu prea multa, astfel ca rezultatul nu este un act de dragoste, ci o mica siluire, acolo, fara insa a asta sa deranjeze prea tare publicul larg, grabit oricum sa consume orice.
Pambac
Revenim la inclinatia fireasca a romanului catre poezie. Si, precum surorile Cenusaresei, daca nu incape si nu se potriveste firesc, se ajusteaza, se remodeleaza.
„Ce rontaiesti cand te grabesti?”
Versurile-i pline de veselie sunt dedicate si bucurestenilor, desigur. Mai schiopatele, asa (se pare ca reteta Cenusaresei nu a dat rezultatele scontate in acest caz):
„Bucurestiul
sa traiasca,
Timisoareana vrea
sa va cinsteasca”
Culmea fidelitatii
Nu, nu este vorba de un brand, ci chiar de „culmea fidelitatii” pe care am intalnit-o la o firma de servicii funerare si suna asa: „Reduceri substantiale pentru clientii fideli”. (Banuiesc ca mai fideli decat pisicile cu cele 9 vieti ale lor, imposibil. Sau poate vreun vampir ratacit prin Brasov care sa aiba mania inmormantarilor, ca doar nu te pui cu pasiunea nimanui).
Ocean Fish
Desi poza nu este farte clara (promit sa revin cu alta corect focalizata), sloganul este: „Ocean Fish. Alta mancare de peste”. In fond, de ce sa nu folosim si sensul propriu si cel figurat in acelasi timp? Nu stiu de ce, numai ca mie una fix expresia asta nu-mi suna deloc bine. Alte pareri?
Am râs copios… poate românul s-a născut şi comediant :)) ce zici :)) ?
Absolut! 😉
😉
Romanul saracul de el nu stie ce sa mai faca ca sa castige. E foarte trist dar adevarat. 🙁
da. e o piata saturata cand pare ca „nimic nu-i nou sub soare”. si totusi, mai exista si unele idei atat de originale si surprinzatoare… numai ca nu despre ele vorbesc eu aici 🙂
Ce tare e cea cu sicriul, nu stiu daca sa rad sau sa plang.. Uneori pentru a iesi in evidenta cei de la PR, o cam dau in bara!
rezultatul ar fi de-a dreptul hilar, daca nu ar fi sinistru 🙂
E grotesc mesajul. Adica daca ti-ai ingropat doi membrii ai familiei, la al treilea beneficiezi de reducere…