Hei, barbati, nu e cazul sa scuipati in san, pastrati-va cumpatul! Ce daca este 8 martie? Aveti deja pe anul in curs experienta lui 14/24 februarie si 1 martie. Nu e putin lucru. Daca insa ati reusit sa va fofilati pana acum sau sa o scaldati, cu 8 martie treaba e mai serioasa… hei, iar ati dat cativa pasi inapoi? E greu sa treci prin fata unei florarii, sa te opresti (un, doi, pe loc stai!) si sa alegi o floare, trei, cinci pe care sa le platesti (echivalentul unui pachet-doua de tigari) si apoi sa pornesti in pas alert spre casa? Nu e… ia incercati de 8 martie… poate intra in reflex si uitam de zile-pretexte, n-ar fi rau. In aceeasi linie, un exercitiu de tandrete nu va va dauna, garantat. Poate crea, insa, un precedent… hai, fuguta, acum e momentul sa va mai stergeti din pacate, fie ca e vorba de mama, de sora, de iubita, sotie, fiica sau doar o vecina… sau poate sefa… Un pic de gimnastica in stilul codului bunelor maniere v-ar sta foarte bine (ridicat in picioare, oferit loc, inchis portiera… incepem cu lucruri elementare, sa nu avem corigenti). Continuam cu vocabularul si tonul folosite, apoi trecem la nivelul superior: co-interesare si co-participare. Ca bonus, pentru curajosi, exista si optiunea „surpriza”, nu ezitati sa o incercati. Nu conteaza ce, conteaza cum.

Si daca tot am facut asa de multe progrese, ar fi si pacat sa nu le pastram si pentru maine, si pentru poimaine, si pentru…

1 COMENTARIU

  1. Cristina, ţi-am văzut o lacrima de furie pentru discriminarea reală de la tema cu brânză în clip şi, compensaţie, îţi dedic postarea mea de azi, pe anitzei-blog. + La muzi ani cu frumusetea, isteţimea şi indrăzneala nschimbate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord