Degeaba călătoreşti, dacă nu postezi pe Facebook statusuri, poze şi selfie-uri de la fiecare colţ de stradă, restaurant, hotel sau obiectiv turistic pe lângă care treci. Practic, ar fi ca şi cum n-ai fi fost, dacă nu se extaziază nimeni văzându-ţi rânjetul mulţumit de a fi ajuns o dată-n viaţă pe te miri ce coclauri. Măcar un prieten-doi acolo să te invidieze şi pe ţine, ce naiba, că doar nu degeaba ai strâns din… curea tot anul ca să pleci în nenorocita asta de vacanţă.

Sau, dacă nu reuşeşti să pleci în vacanţă, măcar să-ţi dai, la naiba, câte un ckeck-in din cele mai şmechere locuri de prin oraş – restaurant, spa, teatru, mall… ce pică. Să nu creadă toţi prostii aia de cască gura pe Facebook că viaţa ta se rezumă numai aşa, la virtualităţi. Că altfel îţi stă mâncarea în gât şi nu ţi se aşază bine crema pe faţă şi degeaba faci cumpărături. Plus că, nu mai zic, dar, în extremis, nici măcar nu e obligatoriu să fii acolo pentru asta, important e să se creadă că eşti acolo (Snoop Dogg ştie de ce!)

Deja ţi-e clar, nu, că degeaba mănânci, te îmbraci sau ai iubit/iubită, dacă nu postezi pe Facebook. E ca şi când nu ai avea nimic din toate astea… şi lasă prostiile, până şi preşedintele ştie că dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti, aşa că nu cumva să treacă zi de la bunul Dumnezeu în care să nu publici informaţii şi poze din mirobolanta ta viaţă personală. Fii sigur că interesează pe toată lumea!

27 COMENTARII

  1. Acum un an cand mi-am facut pagina visam sa postez mai ceva ca divele dar primul articol citit a fost despre hotii de locuinte care te urmaresc pe Fb si al doilea despre pedofilii care fura copii de la scoala. Asa am renuntat. Acum doar urmaresc pagina primariei din orasul in care locuiesc.

  2. Nu prea intereseaza pe altii ce fac eu pe F.B. Cand nu primesc like-uri imi dau seama ca nu ma citeste nimeni :))))))) Singur pe lume, cu o viata neinteresanta, prefer sa traiesc in realitate, dar ce ma fac cand primesc reprosuri ca nu apar mai des pe F.B. ??? Ioi, ce complicat 😛

  3. În mare măsură îți dau dreptate, nu ești pe facebook nu exiști…
    Doar că la început eu mi-am făcut facebookul pentru că aveam nevoie de materiale și teme pe care le primeam(și încă le mai primesc pe f) pentru școală. În general, postez poze din vacanță după ce ajung acasă, pentru că și eu sunt suspicioasă, nu știi ce ți se poate întâmpla.
    Ulterior, mi-am dat seama că pot să promovez tot ceea ce fac. Acum utilitatea acestui site se împarte între actualitatea informațiilor pentru școală și promovarea blogului.

  4. E drept, dar n-ai impresia ca oamenii posteaza din ce in ce mai putin pe FB? Chiar deunazi am citit asta printr-un ziar, si mi-a confirmat parerea mea de luni de zile. Pana si FB-ul e ingrijorat ca nu mai postam status-uri despre noi :D. Mai degraba cred ca acum e la moda sa stai in umbra ;).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord