Nu te lăsa indus în eroare de titlul jucăuș. Ascunde un substrat cât se poate de serios și de…. dureros. Pentru că așa e însăși iubirea: te poartă de la agonie la extaz și înapoi, pe căi nebănuite, pe cât de frumoase, pe atât de dramatice.

Primul roman al scriitoarei Mihaela Baranautor Catchy, a fost publicat în iunie anul acesta și deja a ajuns la câteva mii de cititori. Deși obișnuiți cu contrastul pe care textele ei umoristice, la care râzi de „îți sare supa din lingură”, îl fac cu diafanele sale poezii de dragoste, adevărate dantele stilistice, totuși „Cuie Mupidon” are puterea să surprindă încă o dată.

Titlul – o glumă inspirată din realitatea socială imediată, dar cu trimitere la componenta tragică a oricărei povești de dragoste – trădează spumosul limbaj în care este scrisă cartea. Imposibil să nu râzi cu lacrimi… Dar, ce să vezi, lacrimile au dublă cauză, căci destinul personajelor nu este unul deloc roz și haios, cum poate ți-ai fi putut imagina.

(…)

Ți-am făcut poftă, așa-i? Nu mă îndoiesc. Continuarea o poți citi în „Cuie Mupidon”, carte ce poate fi comandată aici. Totuși, îți vând un pont. Nu e totul doar o hlizeală. Partea amuzantă e doar coaja lucrurilor, esența are cu totul și cu totul alt gust, nu degeaba te-am avertizat încă de la început că este poate cea mai frumoasă poveste de dragoste…

Citește articolul întreg aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord