Am intrat în comunitatea SuperBlog chiar la câteva luni după ce mi-am creat primul blog (fie vorba între noi, doar ca draft al unui site, dar odată creat, m-am gândit că mai bine mă apuc să-l cresc decât să-l șterg). Era decembrie 2013. La începutul lui martie 2014, am aflat de competiția de blogging creativ SuperBlog și… m-am înscris. Era modalitatea cea mai eficientă de a învăța și de a cunoaște bloggeri. Și nu doar online, ci și în persoană, căci galele de la sfârșitul fiecărei competiții sunt sarea și piperul întregului proiect! Atunci m-am clasat pe locul 11, dacă îmi aduc aminte bine. Asta m-a încurajat și m-a ambiționat ca la SuperBlog-ul „mare”, adică la ediția de toamnă, cea cu muulte și solicitante probe, să-mi propun să mă clasez în top 5. Recunosc că am reușit! Am reușit să mă clasez pe locul I, la o diferență foarte mică de următorii bloggeri și asta pentru că majoritatea sunt foarte talentați și lupta „la vârf” este mereu palpitantă, cu răsturnări de situații, bătăi dezorganizate de inimă, emoții necontrolate, lacrimi și fericire…

Câștigarea trofeului „SuperBlog” continuă să fie pentru mine un motiv de bucurie și de mândrie. Mă simt onorată să mă număr printre laureații acestei faine comunități și, de aceea, vorba unei alte câștigătoare SuperBlog, „once a superblogger, always a superblogger”, așa că am rămas pe aproape, fie în calitate de partener media, fie în calitate de juriu al mai multor probe de-a lungul edițiilor care s-au scurs din 2014 până acum. Până acum, la „majorat”, adică la cea de-a 18-a ediție SuperBlog care tocmai s-a încheiat cu Gala Spring SuperBlog 2019, în weekendul 3-5 mai, la Neptun, pe malul mării, acolo unde gazdă generoasă ne-a fost Hotel Miorița, recent renovat și deschis special pentru noi.

De câte ori se poate, spun și eu prezent la întâlnirea cu vechi prieteni, salutând ocazia de a vorbi și față în față cu cei pe care am senzația că-i știu de-o viață datorită interacțiunilor din online. Așa am făcut și acum, răspunzând afirmativ la invitația Claudiei și a lui Albert – creatorii SuperBlog, prin intermediul agenției lor SwissPlan.biz.

Weekend-ul 3-5 mai a fost cu adevărat o evadare din cotidian. L-am început cu o vizită la Castelul Reginei Maria de la Balcic – aflat la aproximativ 80 de kilometri distanță de Neptun și l-am continuat a doua zi cu o plimbare ghidată prin Mangalia istorică, cadou oferit de Direcția de Cultură și Sport Mangalia, prin amabilitatea primăriei orașului.

Nu am putut sta departe de faleză și de stabilopozi, așa că am dat o fugă să admirăm lebedele ajunse aproape de țărm, dar și liniștea mării… Adevărul este că am avut noroc, cele trei zile petrecute pe litoral cu fost superbe, cu un soare generos și temperaturi ce pe alți turiști, mai aventuroși, i-a îmbiat la plajă. Eu mi-am luat inima în dinți și am probat temperatura mării, timid, cu promisiunea că voi reveni câteva luni mai târziu pentru a continua explorările…

După asemenea festin de sunete și culori, în după-amiaza zilei de sâmbătă a avut loc Gala, presărată cu o seamă de surprize pentru care sunt direct răspunzători responsabilii Hotelului Miorița, reprezentați de managerul Ana Maria Nedelcu, o femeie de afaceri curajoasă și plină de inițiativă, despre care voi mai scrie pe chic-elite.ro, în cadrul interviului pe care mi-l va oferi în perioada imediat următoare.

Ca de obicei, toți cei prezenți la Gală au avut un moment de glorie răsplătit cu râsete și aplauze relaxate – căci din postura de spectator, totul pare simplu, mai complicat este când te afli la microfon, în fața întregii săli și trebuie să vorbești. De cele mai multe ori, discursul pregătit cu atenție se topește din memorie și atunci, să te ții!

Eu, cel puțin, așa pățesc de fiecare dată când trebuie să vorbesc în public :), așa că nici acum nu am făcut excepție, mărturie stând înregistrarea Galei, înregistrare pe care am revăzut-o cu plăcere și pe care nu am cum să nu v-o ofer aici:

Felicitări încă o dată, dragi superbloggeri, felicitări organizatorilor, gazdelor și tuturor participanților, dar mai ales finaliștilor, care au reușit să termine „cursa”, scriind la toate probele, cât și câștigătoarei trofeului Spring SuperBlog 2019, Mădălina Sultan, o bloggeriță talentată, pe care am remarcat-o încă din ediția anterioară a SuperBlog-ului. Și cum la Gală s-a tot vorbit de „masă și de dans”, acestea au urmat imediat după tradiționala fotografie de grup.

Cina festivă, spectacolul oferit de Ansamblul Zestrea Callatiană, precum și prezentarea de modă Blizzard Fashion Constanța au fost ingredientele perfecte ale unei seri memorabile încheiate noaptea târziu (sau dimineața devreme, cum preferați) cu muzică variată – mulțumită DJ-ului neobosit – și un ring generos, acolo unde nu am ezitat să uit ce vârstă am și să dansez cu entuziasm adolescentin.

Ultima zi a fost încheiată cu o excursie pe care, cu regret vă spun că am ratat-o, la Parc Aventura Paradis Land. Distracția de aici a fost posibilă tot datorită parteneriatelor pe care Ana Maria Nedelcu le-a încheiat pentru noi. I-am urmărit pe cei mai curajoși dintre superbloggeri și mi-am promis în barbă că, odată și odată, ajung și eu să mă cațăr fără frică pe acolo pe unde ai fi crezut că doar păsările ar putea ajunge.

Am plecat devreme din Neptun pentru că a doua zi, luni, 6 mai, începeam școala. Bine, nu noi, copiii, dar când ești părinte, începi școala și iei vacanță odată cu cei mici 🙂

Cum spuneam, o Gală plină, emoționantă, o Gală care mi-a readus în prim plan bucuria de a „coborî” din virtual și de a socializa și „pe stil vechi”, adică fără intermediul ecranelor și al tastaturilor… așa că, până la următoarea întâlnire, dragi prieteni superbloggeri, să ne citim cu bine!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord