La 1 martie 2022 a început o nouă ediție SuperBlog – cea mai longevivă și cunoscută competiție de blogging din România. Ajuns la a 24-a ediție, proiectul a înregistrat până acum circa 3100 de participanți și peste 41.000 de articole scrise în peste 500 de probe, susținute de mai bine de 150 de sponsori, și s-au acordat premii substanțiale în bani, produse, vouchere și servicii. Primăvara aceasta, superbloggerii sunt pregătiți să restarteze creativitatea în online.

Încă de la lansare, în toamna anului 2008, SuperBlog atrage deopotrivă bloggeri și branduri dornice să (re)descopere sinergii între mediul de business și blogosferă. Deși competiția este recunoscută drept un maraton dificil prin prisma ritmului, cerințelor, concurenței acerbe și a caruselului de emoții, concurenții se ambiționează să-și perfecționeze calitățile de comunicatori online, cultivă noi parteneriate, învață lucruri noi despre content marketing, câștigă premii și vizibilitate. La rândul lor, companiile-sponsori iau pulsul mediului 2.0, se promovează într-un context inedit, identifică potențiali „avocați de brand” și susțin evoluția și profesionalizarea blogosferei.

În noua ediție, Spring SuperBlog 2022, deja s-au aliniat la start zeci de bloggeri, iar înscrierile continuă pe toată durata competiției. În perioada 1 martie – 15 aprilie 2022, superbloggerii vor primi câte o nouă probă în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, pentru fiecare având răgaz o săptămână. Probele sunt propuse de către sponsorii competiției și au legătură cu domeniile lor de activitate – prilej pentru concurenți să-și demonstreze versatilitatea, disciplina și abilitatea în mânuirea condeiului virtual pe teme dintre cele mai diverse: îmbrăcăminte, cosmetice, alimente fără gluten, dispozitive medicale, articole de igienă feminină, credite, aplicații de business, meditații online, bibliotecă de audiobooks și ebooks, materiale de construcții, mobilier și produse pentru casă și grădină, accesorii auto, piscine, oferte hoteliere.

După ce expiră termenul bloggerilor, reprezentanții de PR/marketing sau juriul delegat evaluează articolele, desemnând câștigătorii premiilor alocate. Fie că participă la probe selectiv sau integral, concurenții pot câștiga premii constând în bani și/sau produse, vouchere sau servicii. Totodată, la finalul competiției se acordă premii cash primilor zece clasați în clasamentul general, precum și premii-surpriză pentru cei care au concurat la toate probele.

Fiecare concurent SuperBlog este prezentat într-o pagină dedicată pe site-ul competiției, pentru a se spori vizibilitatea și stimula parteneriatele. Și de data această se organizează campanii de testare, în care sponsorii oferă produse sau servicii tuturor bloggerilor înscriși la probele respective.

Recent s-au lansat și Webinariile SuperBlog – proiect menit să valorifice abilitățile și experiența membrilor comunității în beneficiul tuturor. Webinariile sunt gratuite, superbloggerii și partenerii pot fi, pe rând, mentori și cursanți, învățând unii de la alții informații utile în blogging, de la selecția platformelor potrivite, tehnici de scriere creativă, content marketing, SEO, plug-in-uri, diverse programe și aplicații de editare foto-video, web design etc.

De-a lungul celor 23 ediții anterioare s-au înregistrat în total circa 3100 de participanți, peste 41.000 de articole scrise în peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și s-au acordat mii de premii substanțiale, în bani, produse și servicii.

Competiția se adresează cetățenilor români și moldoveni de vârstă majoră, care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Competiția Spring SuperBlog 2022 este sponsorizată de Biano, Centrul Educațional Unirea, Claret Credit, DoctorBusiness.ro, Elcora Piscine, Farmec, Femi.Eko, Geratherm, Hotel Opal, Next Step Investments prin brandul Orgran, SECOND-HAND.ro, SpringFarma, Vindem-Ieftin.ro, VOXA.

„De ce Superblog? Pentru că ne-a plăcut conceptul și platforma. În plus, Voxa este o aplicație care aduce digitalizarea într-o lume aflată în continuă schimbare, iar bloggerii sunt la fel ca noi – deschiși la nou și la tehnologie. Vrem să descoperim cum este percepută o carte audio de către oamenii pasionați de scris și de citit. Suntem nerăbdători să le descoperim poveștile, recenziile și experiențele.”Petre Bârlea, Chief Marketing Officer VOXA.ro

,,Farmacia noastră se numește SpringFarma, iar acum, în primăvară, competiția pe care o cunoaștem de câțiva ani se numește Spring SuperBlog. Practic, era firesc ca într-o competiție de creativitate cu buchet de primăvară să fim prezenți și noi, o farmacie cu vibe de primăvară, unde zumzetul prețurilor mici aduce zâmbete pe buzele tuturor. Abia așteptăm să citim poveștile bloggerilor!”Ioana Liviana Badea, Brand Manager Spring, Farmacia La Preț Mic

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în toate edițiile precedente în număr atât de mare! Am apreciat de fiecare dată creativitatea și efortul depus în scrierea articolelor voastre. Revenim și în această ediție cu o probă cu care sperăm să vă punem din nou la încercare creativitatea și să stimulăm libertatea în exprimare. Hai să construim împreună o lume cât mai bună! Lorand Soares Szasz spune: “Nu renunța la ceea ce îți dorești! E greu să aștepți, dar e și mai greu să regreți”, a declarat Cosmin Răileanu, CEO & Founder Vindem-Ieftin.ro

Parteneri media: Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Comunicatedepresa.net, Connect, Fashion8, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, Loopaa, MTH Digital, Powwow, PRwave, Sag Media Communications, Social Media În Culise, TVR2, Voiqu.com, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: blogulcumancare.ro, calatoriaperfecta.ro, casuta-anastasiilor.com, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, dealedianei.ro, extravita.ro, galagieincap.com, inimadincuvinte.com, manuelcheta.podbean.com, monasimon.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, tssecrets.com Organizator: SwissPlan.biz

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri.

Competiţia a ajuns la 24 de ediţii, desfășurându-se anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna. S-au înregistrat în total circa 3100 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 41.000 de articole scrise, acordându-se premii substanțiale în bani, produse, vouchere și servicii. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing & SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii. www.super-blog.eu